Vacature: projectmedewerker

Lees de volledige vacaturetekst hier.

Reageren kan tot uiterlijk maandag 13 september.

11 juli 2024 - Nieuw NAPA-lid: Dutch Digital Collectibles

Dutch Digital Collectibles, opgericht in 2021 door Floris Smit, conceptualiseert, produceert, realiseert en distribueert immersieve live experiences met digitale merchandise.

28 juni 2024 - Collectieve registratie NAPA bij Geschillencommissie Auteurscontractenrecht

NAPA sluit zich aan bij de Geschillencommissie Auteurscontractenrecht. Deze biedt een laagdrempelige vorm van geschilbeslechting tussen producenten en makers.

25 juni 2024 - NAPA ondertekent samenwerkingscode met Publieke Omroep

De nieuwe code markeert een belangrijke stap in de samenwerking tussen de publieke omroep en de Nederlandse audiovisuele producenten.

11 juni 2024 - Producers and projects from the Netherlands @ Annecy & Mifa 2024

We would like to highlight the projects by our producers that are screening during the Annecy International Animation Film Festival 2024, in various sections of the programme.

27 mei 2024 - Coproducties van NAPA-leden vallen in de prijzen in Cannes

De Indiase film All We Imagine as Light is mede geproduceerd door NAPA-lid BALDR Film en de Noorse productie Armand door NAPA-lid Keplerfilm.

24 mei 2024 - Oproep NAPA Award 2024: deadline 18 juli 2024

Studenten die dit jaar afstuderen maken kans op de NAPA Award: een prijs van € 5.000,- inzetbaar voor professionele ontwikkeling of een nieuw project. Meld je nu aan!

16 mei 2024 - Nieuw NAPA-lid: Break Free Films

Break Free Films is een productiehuis dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen, creëren en produceren van inspirerende, urgente en diverse films, shorts en TV series.

14 mei 2024 - Producers and projects from the Netherlands @ Cannes 2024

We would like to highlight the projects by our producers that are screening during the Cannes Film Festival 2024, in various sections of the programme.

09 april 2024 - Ambition Paper Animatie gelanceerd

22 maart 2024 - Leidraad veilig en gezond werken audiovisuele sector is klaar

De Leidraad veilig en gezond werken audiovisuele sector omvat 37 uitgangspunten om de fysieke en psychosociale veiligheid te waarborgen van opdrachtnemers De Leidraad omvat uitgangspunten om de fysieke en psychosociale veiligheid te waarborgen van opdrachtnemers die betrokken zijn bij het maken van speelfilms, korte films, documentaires, animaties, series en innovatieve mediaproducties. De uitgangspunten hebben betrekking op de werkomgeving en op de planning van werk- en rusttijden. In april 2024 wordt de Leidraad van kracht.