Contact

CONTACT OPNEMEN? Mail ons!
Je kunt ons op dit moment het beste bereiken via mail. Het NAPA geeft gehoor aan de oproep van het RIVM om zo veel mogelijk thuis te werken, met als doel de uitbraak van het coronavirus in te dammen. Hierdoor is het kantoor voorlopig slecht telefonisch bereikbaar. Vanzelfsprekend blijven wij ons inzetten ten behoeve van onze leden en de sector als geheel.

NAPA responds to RIVM's call to work from home as much as possible, with the aim of containing the coronavirus outbreak. Because of this, the office is currently difficult to reach by phone. It goes without saying that we remain committed to serving our members and the industry as a whole.

Nederlandse Audiovisuele Producenten Alliantie

Bureau
Anna Pedroli - directeur - MAIL
Raymond Frenken - beleidsmedewerker  - MAIL
Tiemen van Willenswaard - verenigingssecretaris / projectmanager - MAIL

Adres
Korte Zoutkeetsgracht 6
1013 MC AMSTERDAM
+31 20 627 00 61
info@producentenalliantie.nl

Routebeschrijving
Het kantoor van NAPA bevindt zich in het oude schoolgebouw 't Smalle Pad, op de hoek van de Korte Zoutkeetsgracht en de Planciusstraat. Parkeermogelijkheden zijn beperkt. Het kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam CS: neem stadsbus 18 (Slotervaart), 21 (Geuzenveld) of 22 (Sloterdijk) tot de halte Haarlemmerplein, of neem stadsbus 48 (Houthavens) tot de halte Barentszplein. De eindhalte van tramlijn 3 (Zoutkeetsgracht) ligt voor de deur.